gucluhosting
Emlakkobi

Backlink Tanıtım Yazısı


Backlink tanıtım yazısı,  sitenin Google trafiğinde  yükseliş göstermesinde SEO kalitesinde bir faktördür. Google, backlink’in için sıralamayı etkilediğini belirtmiştir.

Backlink Nedir?

Backlink için  net bir tanım yapılması gerekirse herhangi bir web sitesinin farklı bir web sitesi tarafına link vermesidir. Burada belli başlı faktörler oldukça önemlidir.

Sitelerin karşılıklı olarak kaç backlink alması, alınan backlinklerin nitelik açısından kalitesi aynı zamanda arama motorunda sitenin güvenilir bir profil oluşturması gibi durumlar bulunur.

Backlink alınması ile web sitenin gücü artar. Fakat burada fazla backlink verilmesi de diğer sitenin gücünü kaybettirir. Bu yüzden kaliteli backlink veriliyorsa bu durum arama motorunda önemli bir konumdur.

Fakat arama motorunda backlink tarafından değer kaybettiren bir durum var ise burada da yükselme yaşanılmaz. Backlink kendi içerisinde birçok durumu bulundurmaktadır.

Video, görsel, yorum gibi çeşitli backlinkler bulunur. Bu backlinkler farklı yöntemler ile verilmektedir. Metin yoluyla yapılan backlinler  ise backlink tanıtım yazısı olarak ele alınır. 

Benzer Konu :  Tanıtım Yazısı Nedir? Tanıtım Yazısı Nasıl Yazılır?

Backlink Neden Tercih Edilir?

Web sayfasının faydalı olabilmesi adına farklı bağlantılardan alınan linkler backlinklerdir. Burada farklı bağlantıdan link alındığı takdirde içerik kalıcı ve oldukça kaliteli olur.

Web sitesi içerisinde herhangi bir alana yerleştirilen bağlantı diğer web sitesine yönlendirilir. Bu durumda da karşılıklı olarak web sitelerinin, iletişim kurmasına temel oluşturur.

Ancak burada önemli olan link alındığı takdirde değer yükselirken, linki veren sitenin de değerinin düşmemesi gerekiyor. Bu iki faktör baclink tanıtım yazısı için önemlidir. Bağlantıların alınması ile birlikte içeriklerinde kaliteli ve güven verici olması backlink tercih edilmesi için önemlidir.

backlink tanıtım yazısı

Backlink ile Güven Kazanımı 

Sitenin Seo açısından başarı kazanılması isteniyorsa burada Google ve buna benzer arama motorları SEO güvenini kazanmalıdır. Burada backlinkler ile bu itibarın düşürülmemesi gerekir.  Herhangi bir siteden farklı bir siteye linkler verilirken bunun güvenilir bir kaynak olması önemlidir. Güvenilir bir kaynaktan link alındığı takdirde Google arama motorları açısından SEO başarısı artar.

Fakat güvenilir olmayan link alındığı takdirde arama motorlarında site yer almaz. Bu da sitenin eskimesine sebep olur. Aynı zamanda yöneticinin siteden zarar etmesi de olağan bir durum haline gelir.

Backlink Ve Popülerlik

Google bir sitenin backlink bulundurması, kendi veritabanında popülerlik olarak görmektedir. Oldukça fazla linke sahip olan siteler daha fazla sıralamayı elde eder. Bu durumda da Google tarafından popüler bir site olarak sıralanır. Başka bir siteden kendinize ait olan ya da herhangi bir siteye backlink denilen link verilir. Bu link ile birlikte site Google açısından da önem kazanılır. Linkler backlink tanıtım yazısı için de popülerliği de etkileyen bir durum olduğu için Google açısından da güven kazanılır. Google veri tabanında gelen linklerin güvenilirlikleri, sitenin nitelikli olduğunu gösterir.

Backlinkler Neden Önemlidir?

Backlinkler, sitenin önemli şekilde yükselmesi için kullanılmaktadır. Backlinkler ile birlikte sitenizin Google arama motorunda daha yüksek sıralarda yer edinmesini sağlarsınız. Aynı zamanda güvenilirlik de bu şekilde artmış olur.

Backlink, Google'ın yeni sayfalar bulabilmesine önemli derecede yardımcı olur. Bu durumda sizin sitenizin arama motorunda görülebilmesi ya da tek bir anahtar kelime ile ilk sıralarda yer edinmesi backlink kullanımında önemlidir. Hızlıbulsitesi, içinde ulusal, haber siteleri, blog, ekonomi, teknoloji ve istediğiniz her kategoriden tanıtım yazısı alabileceğiniz kaliteli siteler bulunmaktadır.

1300+ Tanıtım yazısı satın alabilceğiniz siteleri görmek için Backlink Tanıtım Yazısı kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

9 Taksit

Ödemelerinizi 12 taksit ile yapabilir veya tahsil edebilirsiniz.

İletişim

+90 850 885 1522

Mesaj Gönder