gucluhosting
Emlakkobi

Zamanlama Özelliği Hizlibul'da!


Sayın Kullanıcılarımız; 

HizliBul Zamanlama Özelliği sayesinde tüm siparişleriniz için tek seferde ödeme yapabilir, her siparişinize farklı ileri bir tarih oluşturarak zamanlama yapabilirsiniz. 

Zamanlama Özelliğine Nereden Ulaşabilirim ?

Zamanlama ayarlaması, ürünü sepete ekledikten sonra "Tanıtım Yazısı Siparişi İçin Gerekli Bilgiler"  alanında yer almaktadır, "Tanıtım yazınızın ileri bir tarihte yayınlanmasını istiyorsanız tıklayınız." butonuna tıklayarak, siparişiniz için ileri bir tarih belirleyebilirsiniz.

Zamanladığım Siparişler Hakkında Satıcı Nasıl Bilgilendirilecektir ?

İleri tarihli olan siparişler Satıcı Panelinde ilk olarak "Zamanlanan Siparişler" alanında gösterilecektir. Bu sayede satıcı siparişin zamanlanan bir sipariş olduğunu bilecek ve yayın gününde işlem yapacaktır.

Satıcıya bu alanda kalan gün ve yayın tarih günü sistem tarafından gösterilecek olup  sipariş detaylarını görüntüleyebilmesi için "Zamanlı bir sipariş olduğunu ve belirlenen yayın tarihinden önce yayın yapmayacağımı okudum ve anladım." kuralını kabul ederek sipariş detaylarını görüntüleyebilecek ancak sadece iade talebi oluşturma izni kullanabilecektir, diğer işlemler onay vb. işlem izni bu alanda kısıtlanacaktır.

Yayın tarihinde ise siparişiniz satıcı panelinde "Gelen Siparişler" alanına yönlendirilecek ve Satıcının yayın gününde yayın yapmasına izin verilecektir ve satıcı yayınlama işlemlerini tamamlayarak, alıcıya Yayın URL’si gönderilebilecek ve alıcıdan onay talep edebilecektir.

 

Zamanlanan Siparişlerimi Hangi Alanda Görüntüleyebilirim ?

Zamanlama ayarlaması yaptığınız siparişlerinizi işlemin tamamlanması sonrasında üyelik panelinizde alıcı hesabım alanında yer alan "Zamanladıklarım" alanından kontrol edebilir, kalan gün sayısını ve hangi tarihte yayınlanacağını görebilirsiniz. 

 


Tanıtım Yazısı Siparişi İçin Gerekli Bilgiler Alanı Örnek Görüntü ; 

Zamanlı Sipariş


Satıcı Paneli Örnek Görüntü ; 


Alıcı Paneli Örnek Görüntü ;


Hızlıbul - Her zaman güvenilir, kaliteli ve Hızlı Online Tanıtım Yazısı Alışveriş Platformu

Merak ettikleriniz, Düşünceleriniz, Bilgi almak adına Destek talebi oluşturabilir veya iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

9 Taksit

Ödemelerinizi 12 taksit ile yapabilir veya tahsil edebilirsiniz.

İletişim

+90 850 885 1522

Mesaj Gönder