gucluhosting
Emlakkobi

Tanıtım Yazısı Satışlarında Artık Ek Hizmetler Var!


Tanıtım yazısı alışverişine bambaşka bir boyut kazandıran HızlıTanıtım.com, alıcılar ve satıcılar için en uygun alışveriş ortamını sağlamayı sürdürüyor. Sistemimize kazandırdığımız en son özelliğimiz, ‘Tanıtım yazısı satışlarında ekstra özellikler’.

Ekstra özellikler ne sağlıyor?

Eğer aradığınız yalnızca tanıtım yazısı değilse, aynı zamanda yazının yayınlanma şekli, ya da sosyal ağ desteği gibi konularda da talebiniz varsa, ekstra özellik kısmında ücretiyle birlikte yer alan bu ek hizmetleri görebilir, anında satın alabilirsiniz.

Nedir bu ekstra özellikler?

Örnek vermek gerekirse, tanıtım yazısı satıcısı olarak eğer alıcılara sağlayabileceğiniz hizmetler arasında, tanıtım yazısının Facebook, Twitter sayfanız gibi sosyal mecralarda yayınlanması bulunuyorsa bunu ek özellik olarak belirtebilirsiniz.

Yazının, yayınlanacağı sitede manşette olmasını sağlamanız da bir ek özellik olabilir, müşteriler açısından da cazip olabilecek bu ekstra özellik teklifinin ücretini, hemen yanında belirtebiliyorsunuz.

Bunların dışında satıcılar sunabilecekleri diğer ek özellikleri de ekleyebilir, bu konuda hem seçenek hem de fiyatlandırmada tamamen özgürlerdir.

 

Nasıl ekstra özellik ekleyebilirsiniz?

Satıcılar için ilanlarına ekstra özellikler eklemek yalnızca birkaç dakika alan, kısa bir işlemdir. Üyelik panelinizde yer alan Ürünlerim seçeneği üzerinden ekleme yapacağınız ilanınızı seçerek, sayfayı aşağıya kaydırırsanız ekstra özellik bölümünü görebilirsiniz. Burada tek yapmanız gereken ekstra özelliklerin açıklamasını, ve birim hizmet başına satış tutarını yazmak. İşte bu kadar!

Ve daha çok fazlası! Ekstra özellikleri anında seçin, sitenizi tüm Türkiye tanısın

Ekstra özellikler, satıcıların belirlediği alanlardır, fiyatlandırması da satıcı tarafından belirlenir. Tanıtım yazısı satışlarından daha yüksek gelir elde etmek isteyen site sahipleri uygun ek özellikleri belirterek hem satışlarını arttırır, hem de müşterilere daha iyi, çok yönlü ve kaliteli hizmet sunabilir.

Örnek Ek Hizmet kullanan bazı satış ilanları ;

https://www.hizlitanitim.com/tanitim/hizli-tanitim-a-ozel-news-kayitli-haber-sitesinden-tanitim-yazisi-firsati/7220/

https://www.hizlitanitim.com/tanitim/1-milyon-hit-aylik-google-news-kayitli/7290/

https://www.hizlitanitim.com/tanitim/suresiz-sinirsiz-tanitim-yazisi-/97550/

https://www.hizlitanitim.com/tanitim/alexa-dusuk-guncel-tamami-ozgun-icerikli-kaliteli-siteden-tanitim-yazisi-satisi/97260/

https://www.hizlitanitim.com/tanitim/google-news-kayitli-haber-sitesinden-buyuk-firsat/97980/

https://www.hizlitanitim.com/tanitim/google-news-kayitli-haber-sitesinden-tanitim/99280/

 

Satıcılar Ekstra Ürün Özelliği Ekleme (Resimli Anlatım)

uyegirisi

banaozelurunlerimekstra

9 Taksit

Ödemelerinizi 12 taksit ile yapabilir veya tahsil edebilirsiniz.

İletişim

+90 850 885 1522

Mesaj Gönder