gucluhosting
Emlakkobi

Hızlı Kazanç Sistemi Nedir?


Hızlıbul.com kullanıcıları her zaman kazanıyor! Tanıtım yazılarından web yazılım hizmetlerine, editörlük-yazarlık hizmetlerinden sosyal medya hizmetlerine internete dair her konuda farklı ilanlar bulabileceğiniz Hızlıbul.com'dan, alıcılara özel hızlı kazanç sistemi ile kazanmaya devam edeceksiniz!

 

Hızlı kazanç sistemi nasıl işler?

 

Hızlıbul.com’da sağ üstte yer alan hızlı kazanç bakiyenizi görebiliyorsunuz. Aldığınız hizmetlerin ardından, satış tutarının % 0,50’si hızlı kazanç olarak hesabınıza yansıtılır.  Kazanç bakiyeniz, siz çeşitli hizmetler aldıkça artar. 


 

Biriken Hızlı kazançlar nasıl kullanılabilir?

 

Hızlı kazanç bakiyesini, çeşitli hizmetlerin ve özel ürünlerin yer aldığı Hızlıbul Market’te kullanabilirsiniz. Hediye mağazasına gitmek için, alıcı hesabım menüsü üzerinden hediye mağazası bağlantısına tıklayabilirsiniz!

 

Türkiye’nin freelance hizmetler ve internet odaklı alım satım ilanları konusunda en hızlı ve en güvenilir platformu olan Hizlibul.com’da, kısacası alıcı olarak fırsatlar asla bitmiyor!

 

Aldığınız her hizmetin ardından artan Hızlı Kazanç bakiyenizi takip edin, hediye mağazasında yer alan hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanın! 

9 Taksit

Ödemelerinizi 12 taksit ile yapabilir veya tahsil edebilirsiniz.

İletişim

+90 850 885 1522

Mesaj Gönder