gucluhosting
Emlakkobi

Hızlı Tanıtım Satıcı Profil Değerlendirmesi


Hızlı Tanıtım satıcı değerlendirme sistemi ile alışverişlerinizi değerlendirin, satıcıya referans olun!

Hızlı Tanıtım’da, satıcılardan aldığınız her tanıtım yazısı hizmeti sonrasında, bir kereye mahsus satıcı değerlendirme formu çıkmaktadır. Alışveriş deneyiminize bağlı olarak değerlendirme formuna olumlu ya da olumsuz düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Değerlendirme formu neden önemli?

Tanıtım yazısı satın alan müşterilerimizin, satıcılarla olan ilişkilerini değerlendirme formu ile ifade etmesi önemlidir. Eğer olumlu bir değerlendirme söz konusu olursa, gerçekten çok kaliteli bir himetle, iyi bir üslupla karşılaştıysanız bu, satıcının diğer müşterilere daha kolay ulaşmasını sağlar, referans olur. Tersi bir durum söz konusu olur da memnun kalmadığınız bir ticaret olursa, satıcıyla daha sonra çalışacak kişilerin bu değerlendirmenizi görmesi önemlidir.

Hızlı Tanıtım alıcıyı da, satıcıyı da korur!

Tanıtım yazısı alışverişinde, hem alıcının iyi bir hizmet alması adına, hem de satıcının mağdur olmaması adına güvenilir bir ortam sunmaya gayret eden Hızlı Tanıtım, değerlendirme sistemi ile alıcıları koruyor, satıcılara ise bir referans sistemi oluşturuyor.

Değerlendirme formu istismar edilmemelidir

Eğer değerlendirme formundaki olumlu-olumsuz bildirimlerin kullanımı konusunda, ticaretlerinizde itirazınızı gerektirecek bir durum söz konusu olursa bize ulaşabilirsiniz.

9 Taksit

Ödemelerinizi 12 taksit ile yapabilir veya tahsil edebilirsiniz.

İletişim

+90 850 885 1522

Mesaj Gönder